RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Купи м'яса, рука валяється: президент "Інгульця" розповів криваві деталі НП в офісі

Президент футбольного клубу "Інгулець" Олександр Поворознюк розповів, як стався трагічний інцидент з вибухом гранати в кімнаті, де він в той момент перебував. З'ясувалося, що граната вибухнула в кишені його бізнес-партнера Віталія Вертелецького.

Про це функціонер розповів каналу Petrove TV в YouTube.

"Подзвонив мені Вертелецький, сказав: "Приїжджай до нас на базу". Я часто приїжджав туди. Сиділи і говорили ні про що. Анекдоти розповідали, сміялися, посміхалися. Тут Вертелецький встає, дістає гранату, кладе її на стіл і посміхається. Я нічого не зрозумів. Дивлюся - бойова граната. Проходить дві секунди, він бере гранату і кладе собі в кишеню. І вона вибухає.

Далі мене накриває столом, падають ікони зі стін на мене. Мене присипало. Далі вже погано пам'ятаю, як мене витягли на вулицю. Як виявилося на вулиці - не знаю. Потім викликав міліцію, викликав швидку. Зайшов туди, а там взагалі - купи м'яса, рука валяється", - сказав Поворознюк.

Повідомлялося, що одна людина з присутніх в кабінеті загинула.

Раніше повідомлялося, що в селі Катюжанка Вишгородського району Київської області невідомі підірвали банкомат разом з магазином, щоб вкрасти гроші.