RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

13 разів піііі: капітан українського клубу емоційно висловився після важкої поразки, відео

Голкіпер і капітан "Миная" Андрій Попович дуже емоційно прокоментував поразку своєї команди від "Дніпра-1" з рахунком 0:3 в матчі 23-го туру української Прем'єр-ліги.

Попович давав післяматчеве інтерв'ю в ефірі "ПРОФУТБОЛ digital" і протягом декількох хвилин 13 раз використовував слово "б***ь".

"Хлопцям сказав: "Б***ь, якщо навіть вилітати з УПЛ, треба ж характер, гідність показати. Ми ж не граємо все життя в УПЛ, що нам зараз пофіг". Треба якийсь гідність, характер. Я сказав, а хто почув, хто ні - подивимося. Вийшли на другий тайм, можемо ззаду спокійно катати м'яч і не бити, що не втрачати його. У першому вийшли, б***ь, як ви говорите, у звичайній ситуації не можемо м'яч прийняти, пас своєму віддати, б***ь. Не знаю, я ж не можу кожному в голову залізти і дізнатися, що у кого. Б***ь, не знаю, чесно", - заявив футболіст.

Також воротар закарпатського клубу залишився незадоволений роботою головного арбітра матчу Юрія Іванова.

"Я арбітру сказав: "Команда і так сильніше за нас, б***ь ", - перепрошую. "Ти кожен фол свистиш". Там на звук - відразу жовту дивак дає. Команда сильніше за нас на голову, виходить, б***ь, там на звук - оп, жовту побіг дав. Тут лава "Дніпра-1" щось екає, відразу свиснув. Що ви екаєте? Вже у другому таймі було, 3:0 ви нас везете без всяких проблем. Б***ь, легкий фол, лава кричить, той за свисток. На звук там бразилець або хто крикнув: "Ау", б***ь, на тобі жовту відразу. Б***ь, на звуки тепер будемо свистіти, б***ь. Не знаю, що сказати. Ну молодець, б***ь". Всі стоїмо, дивимося, б***ь на нього, він щось слухає", - заявив Попович.

На завершення голкіпер поділився думкою про можливий вильот команди з Прем'єр-ліги.

"Я в своїй кар'єрі граю вперше в УПЛ, мріяв завжди грати тут. Вийшли, такий шлях пройшли - і в перший же сезон вилітати? Я кажу команді: "У нас більше половини команди не грало в прем'єр-лігах. Такий шанс дався, треба зубами чіплятися за таке, б***ь", - додав Попович.

Після 23 турів "Минай", набравши 18 очок, займає останнє, 14-е місце в турнірній таблиці чемпіонату України. Від рятівного 13 місця команда відстає за різницею забитих і пропущених м'ячів. Наступний матч закарпатський клуб проведе 2 травня на виїзді з луганською "Зорею".

Раніше повідомлялося, що українські футболісти в стані алкогольного сп'яніння влаштували дебош в поїзді і приставали до дівчат.