RU  UA  EN

Пʼятниця, 4 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.00
НБУ:USD  40.85
Спорт

Новини

4 жовтня

3 жовтня

Всі новини

Боротьба за Лігу чемпіонів загострюється: "Шахтар" зазнав сенсаційної поразки в чемпіонаті

У матчі 23-го туру чемпіонату України "Шахтар" сенсаційно програв "Олександрії" з рахунком 0:2. Зустріч відбулася в Олександрії на стадіоні "Ніка".

У кінцівці першого тайму рахунок відкрив Дмитро Гречишкін, який раніше виступав за "Шахтар". У другому таймі перевагу олександрійців збільшив Дмитро Шастал.

Таким чином, в чемпіонаті України загострилася боротьба за друге місце, яке дає право зіграти у кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів. Другу позицію поки що утримує "Шахтар", який в 23 матчах набрав 45 очок. Третє місце з 41 очком посідає "Зоря", але луганський клуб має матч в запасі.

У матчах, що залишилися, "Шахтар" зіграє з "Дніпром-1", "Минаєм" і "Інгульцем", а на "Зорю" чекають поєдинки з "Олімпіком", "Минаєм", "Дніпром-1" і "Олександрією".

"Олександрія" - "Шахтар" - 2:0 (1:0)

Голи: Гречишкін, 44 (з пенальті), Шастал, 54

"Олександрія": Паньків, Мірошниченко, Дубра, Мельник, Вантух (Третьяков, 46), Банада, Шастал (Устименко, 90), Пашаєв, Гречишкін, Лучкевич (Мишенко, 88), Ковалець (Дрішлюк, 89).

"Шахтар": Трубін, Хочолава, Додо (Болбат, 23), Бондар (Вітао, 23), Дентіньо, Маркос Антоніо (Судаков, 74), Соломон, Марлос (Корнієнко, 64), Тете, Степаненко, Сіпріано (Фернандо Педро, 64).

Попередження: Банада (11), Соломон (20), Дубра (47), Хочолава (73), Корнієнко (76).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що "Динамо" стало чемпіоном України.