RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

"Реал" і "Челсі" не виявили переможця в першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів

У першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів мадридський "Реал" і лондонський "Челсі" зіграли внічию з рахунком 1:1. Зустріч відбулася в Мадриді на стадіоні "Альфредо ді Стефано".

"Апостроф" провів онлайн трансляцію матчу Реал - Челсі.

Матч почався з перевагою "Челсі". На 11-й хвилині чудовий шанс упустив Вернер, який без перешкод бив з п'яти метрів, але "Реал" виручив Куртуа. Втім, всього через кілька хвилин гості відкрили рахунок. Пулішіч отримав пас в штрафному, обіграв Куртуа і вразив порожні ворота, які намагалися захистити два захисника. "Реал" зумів відігратися на 29-й хвилині. Після подачі з флангу м'яч відскочив до Бензема, який прийняв м'яч на груди і ударом в падінні вразив ворота. У другому таймі команди грали обережно і практично без моментів.

Реал - Челсі: відео голів

Матч-відповідь "Челсі" - "Реал" відбудеться в Лондоні 5 травня.

"Реал" Мадрид Іспанія - "Челсі" Англія - 1:1 (1:1)

Голи: Бензема (29) - Пулішіч (14)

"Реал": Куртуа, Карвахаль (Одріосола, 77), Мілітао, Начо, Марсело (Асенсио, 77), Каземіро, Кроос, Вінісіус Жуніор (Азар, 66), Модріч, Варан, Бензема.

"Челсі": Менді, Аспілікуета (Джеймс, 67), Рюдігер, Тіаго Сілва, Чілвел, Маунт, Канте, Пулішіч (Зіеш, 66), Жоржиньо, Крістенсен, Вернер (Хавертц, 66).

Попередження: Вінісіус Жуніор (27), Пулішіч (38), Кроос (60), Марсело (65), Варан (78).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм