RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Магія Зінченко: "Манчестер Сіті" переміг ПСЖ в першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

У першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів французький "Парі Сен-Жермен" програв "Манчестер Сіті" з рахунком 1:2.

"Апостроф" провів онлайн трансляцію матчу ПСЖ - Манчестер Сіті.

ПСЖ захопив перевагу з перших хвилин, але гостям якийсь час вдавалося відбитися. Втім, на 15-й хвилині рахунок відкрив Маркіньос, який класно пробив головою після подачі з кутового. Незабаром парижани могли збільшити розрив у рахунку, але хороші моменти упустили Ді Марія і Паредес. У кінцівці тайму чудовий шанс забити мав Фоден, але його удар з близької відстані відбив Навас.

У другому таймі господарів немов підмінили. "Манчестер Сіті" перехопив ініціативу і замкнув парижан на їх половині поля. На 61-й хвилині на полі з'явився українець Зінченко і практично відразу віддав гольову передачу на де Брюйне, який несильним ударом застав зненацька Наваса. На 71-й хвилині гостей вперед вивів Марез, якому вдався класний удар зі штрафного. ПСЖ намагався піти вперед і відігратися, але незабаром Гуйє зробив грубий фол і отримав червону картку. У кінцівці добити парижан міг Фоден, але його удар відбив Навас.

Матч-відповідь відбудеться в Англії 4 травня.

ПСЖ Франція - "Манчестер Сіті" Англія - 1:2 (1:0)

Голи: Маркіньос (15) - де Брюйне (64), Марез (71)

ПСЖ: Навас, Кімпембе, Баккер, Маркіньос, Флоренці, Гуйє, Верратті, Паредес (Еррера, 83), Ді Марія (Данилу Перейра, 80), Мбаппе, Неймар.

"Манчестер Сіті": Едерсон, Стоунз, Вокер, Рубен Діаш, Канселу (Зінченко, 61), Бернарду Сілва, Гюндоган, Фоден, де Брюйне, Марез, Родрі.

Попередження: Канселу (31), Паредес (70), Неймар (74), де Брюйне (86).

Вилучення: Гуйє (77)

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм