RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Спорт

Новини

27 вересня

Всі новини

Виглядає мертвим: топ-промоутер висловився про ситуацію з боєм століття Джошуа - Ф'юрі

Відомий промоутер Боб Арум висловив думку, що супербій за звання абсолютного чемпіона світу з боксу в суперважкій вазі між британцями Ентоні Джошуа і Тайсоном Ф'юрі не відбудеться.

Слова Арума наводить Daily Mail.

"Бій Джошуа - Ф'юрі здається мені нереальним ні в цьому році, ні навіть в наступному. Але їм обом потрібно якомога швидше повернутися в ринг. У даний момент бій Джошуа - Ф'юрі мертвий. Тайсону потрібно терміново битися, так як у нього вже занадто великий простой. А з ким йому ще битися, крім як з Вайлдером? Третій бій між ними стане топ-подією", - сказав Арум.

Ф'юрі і Вайлдер раніше провели два бої. У грудні 2018 року їхній поєдинок завершився внічию, а в лютому 2020 го Ф'юрі нокаутував Вайлдера.

32-річний Ф'юрі за свою кар'єру провів 31 бій і здобув 30 перемог при одній нічиїй. В даний час він є чемпіоном світу за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC).

31-річний Джошуа бився 25 разів і досяг 24 перемог при одній поразці. Він володіє чемпіонськими титулами за версіями Всесвітньої боксерської організації (WBO) і Міжнародної боксерської федерації (IBF), також є суперчемпіоном за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA).

Раніше повідомлялося, що мексиканський боксер Енді Руїс здобув перемогу в бою з американцем Крісом Арреолою.