RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Челсі - Реал - 2:0 Хроніка матчу, відео голів

У матчі-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів англійський "Челсі" обіграв іспанський "Реал" з рахунком 2:0 і вийшов у фінал. Зустріч відбулася в Лондоні на стадіоні "Стемфорд Брідж".

ЛІГА ЧЕМПІОНІВ

1/2 фіналу. Матч-відповідь

ЧЕЛСІ Англія - РЕАЛ Іспанія - 2:0 (1:0) - перший матч - 1:1

Голи: Вернер (28), Маунт (85)

"Челсі": Менді, Аспілікуета, Тіаго Сілва, Рюдігер, Чілвел, Маунт, Жоржиньо, Хавертц, Канте, Крістенсен, Вернер (Пулішіч, 67).

"Реал": Куртуа, Рамос, Мілітао, Начо, Менді (Вальверде, 63), Кроос, Модріч, Вінісіус Жуніор (Асенсио, 63), Каземіро (Родріго, 76), Азар, Бензема.

Попередження: Жоржина (14), Рамос (37), Крістенсен (39), Начо (62), Кроос (72).

1:0 - Вернер (28)

2:0 - Маунт (85)

Відеоогляд першого матчу "Реал" - "Челсі" - 1:1

"Нам потрібно забути результат першої зустрічі. Ми знову починаємо з рахунку 0:0. Ми йдемо за перемогою, саме так ми готувалися. Це футбол, ми в півфіналі Ліги чемпіонів. Ми обіграємо "Реал", якщо покажемо свій найкращий футбол", - заявив наставник "Челсі" Томас Тухель.

"Потрібно зняти капелюх перед цією командою. Кожен раз, коли настають важкі часи, "Реал" вміє зібратися. Це найкраща команда. Ми там, де хочемо бути і це заслужено. Всі футболісти, які приїхали до Лондону - готові. Ми всі до кінця будемо битися за вихід у фінал Ліги Чемпіонів, що б хто не говорив в ці дні. Нічого не змінилося, я впевнений, що нам буде важко, але мене хвилює тільки те, що ми будемо робити з м'ячем", - сказав головний тренер "Реала" Зінедін Зідан.

Челсі - Реал: прогноз букмекерів

У першому матчі в Мадриді "Реал" і "Челсі" зіграли внічию з рахунком 1:1, тому фаворитом в боротьбі за вихід у фінал є англійський клуб.

"Реал" і "Челсі" проведуть між собою п'ятий матч. На даний момент перевага повністю на боці "Челсі", який здобув дві перемоги при двох нічиїх. Різниця м'ячів 5-3 на користь англійського клубу. Вперше команди зустрілися у фіналі Кубка Кубків сезону-1970/71. Тоді команди зіграли внічию з рахунком 1:1, а в переграванні сильнішим виявився "Челсі" - 2:1. У 1998 році "Челсі" з мінімальним рахунком переміг "Реал" в матчі за Суперкубок УЄФА.

"Реал" є 13-разовим переможцем Ліги чемпіонів і це рекорд турніру. "Челсі" один раз ставав переможцем головного європейського клубного турніру.

На шляху до півфіналу "Реал" пройшов "Аталанту" (1:0, 3:1) і "Ліверпуль" (3:1, 0:0). "Челсі" виявився сильнішим за "Атлетіко" (1:0, 2:0) і "Порту" (2:0, 0:1).