RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Їхав після святкування в "Шахтарі": подробиці скандального затримання зірки українського футболу

Колишній захисник "Шахтаря" і збірної України з футболу, а також один з ведучих програми "Великий футбол", В'ячеслав Шевчук в п'яному вигляді був затриманий поліцією в Києві. Спортсмен на своєму автомобілі Porsche 911 повертався з відзначення 85-річчя "Шахтаря".

Під час затримання Шевчук чинив опір представникам поліції і вимагав дати йому можливість полегшитися по маленькому. Колишній спортивний журналіст, а нині автор проекту "ЗупініЛопя" Костянтин Андріюк, звернув увагу, що уродженець Волині Шевчук, який в "Шахтарі" в основному розмовляв російською, в цій складній ситуації говорив рідною мовою.

Головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков висловив здивування тим фактом, що Шевчук в нетверезому вигляді сам керував автомобілем, а не їхав на таксі.

"Як завжди, після такого виникає законне питання (вранці він здається особливо логічним): в таксі не содють? А ще в такій ситуації варто було б задати пару питань друзям героя. Розумієте, наскільки я знаю, він абсолютно не схильний до випивки і в голову йому могло торохнути саме з незвички. Але далі - невже не було кому його зупинити? Невже нікому викликати таксі, щоб людина, яка нічого вже не розуміє, не лізла за кермо? Зрештою, на серйозних заходах спеціальні люди стежать, щоб гості благополучно роз'їхалися. Нічого не розумію. Що за друзі такі? З такими і ворогів не потрібно, вже комплект", - написав Франков в своєму Telegram-каналі.

42-річний Шевчук під час перебування футболістом більшу частину своєї кар'єри провів у "Шахтарі", а також виступав за "Ковель", "Поділля", запорізький і донецький "Металурги", російський "Шинник" і "Дніпро". Після завершення кар'єри Шевчук тренував юнацьку команду "Шахтаря", а потім протягом декількох місяців очолював донецький "Олімпік".

Раніше повідомлялося, що п'яний чоловік стріляв у перехожих з вікна своєї квартири в Києві.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: