RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Я дуже задоволений: Шевченко прокоментував поразку України в стартовому матчі Євро-2020

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував поразку команди в матчі з Нідерландами (2:3) в 1-му турі групового турніру чемпіонату Європи.

Слова тренера призводить канал "Великий футбол" в YouTube.

"Я дуже задоволений грою. Як команда зреагувала на те, що відбувається, особливо в другому таймі після пропущених голів. Незважаючи на те, що ми програли цей матч - запишемо його собі в актив. Коли граєш на такому рівні, особливо проти такої команди, яка атакує і шукає моменти, то постійно знаходишся в напрузі. Мені сподобалося, як хлопці зреагували на цю напругу. Команда підвищила свій рівень цією грою. Створені моменти біля наших воріт - це нормально, враховуючи рівень суперника. Нам теж було чим відповісти. У першому таймі у нас було багато цікавих атак, але ми не зовсім вдало ними розпорядилися. У другому таймі було набагато краще.

У нас є дві гри. Я сказав хлопцям, що груповий етап складається не з одного матчу. Будемо готуватися до матчу з Північною Македонією. У нас є 5 днів", - сказав Шевченко.

У матчі з Нідерландами українці пропустили два голи в першій половині другого тайму, але потім зуміли переломити хід зустрічі і зрівняли рахунок. Втім, утримати нічию не вдалося, так як суперник в кінцівці забив переможний гол.

Наступний матч Україна проведе проти Північної Македонії. Поєдинок відбудеться 17 червня в Бухаресті на стадіоні "Національ".

Раніше повідомлялося, що Ярмоленко забив приголомшливий за красою гол у матчі з командою Нідерландів.