RU  UA  EN

Неділя, 7 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Спорт

Новини

7 липня

6 липня

Всі новини

Нам подзвонив Зеленський: Шевченко прокоментував успіх збірної України в матчі Євро-2020

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував перемогу над Північною Македонією з рахунком 2:1 в матчі 2-го туру групового турніру чемпіонату Європи.

Слова тренера призводять "Канали Футбол 1,2,3".

"У першу чергу хочу привітати вболівальників з першою перемогою на цьому турнірі. Дякую за підтримку і всім, хто приїхав на стадіон і хто вболівав в Києві. У роздягальню нам ще подзвонив президент Володимир Зеленський - привітав команду з перемогою. Дуже приємно, що вся Україна вболіває за нас. Така емоційна гра вийшла. Хотілося, щоб вона швидше закінчилася. У принципі команда провела 2 хороших тайми, десь була нервозність, у нас було достатньо моментів, щоб закрити гру. Коли не забиваєш моменти, пенальті ... Хлопці десь втратили впевненість, але довели матч до кінця дуже впевнено", - сказав Шевченко.

Українці відкрили рахунок на 29-й хвилині. Після подачі з кутового Караваєв п'ятою зробив пас на дальню штангу і Ярмоленко з пари метрів переправив м'яч в сітку. На 34-й хвилині Ярмоленко класним пасом вивів Яремчука сам на сам і Роман технічно переграв голкіпера. У другому таймі македонці зуміли скоротити розрив у рахунку завдяки голу Аліоскі.

У 3-му турі Україна зіграє з Австрією, а Північна Македонія зустрінеться з Нідерландами.

Раніше повідомлялося, що Зеленський прокоментував перемогу національної збірної над Північною Македонією.