RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

У Британії зробили заяву перед битвою з Україною на Євро-2020, згадавши Донецьк і Крим

Посольство Великої Британії в Києві поділилося очікуваннями від майбутнього матчу 1/4 фіналу чемпіонату Європи Україна - Англія. При цьому британці побажали Україні повернути окуповані Донецьк і Крим.

УКРАЇНА - АНГЛІЯ: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЮ

Повідомлення опубліковане на сторінці посольства в Facebook.

"Завтра Англія зіграє з Україною у чвертьфіналі Євро-2020. Востаннє обидві команди зустрічалися в рамках європейських чемпіонатів під час Євро-2012 у Донецьку. У той день після дуже напруженого поєдинку Англія вийшла переможцем завдяки голу Вейна Руні. Ми сподіваємось, що у найближчому майбутньому українська збірна знову зможе зіграти домашню гру перед натовпом своїх вболівальників у підконтрольному Україні Донецьку, а потім поїхати у післясезонну відпустку до українського Криму. Сполучене Королівство є партнером, другом та прихильником України у сферах безпеки, реформ та розвитку", - йдеться в повідомленні.

Матч Україна - Англія відбудеться 3 липня в Римі на стадіоні "Олімпіко". Початок зустрічі - о 22:00.

УКРАЇНА - АНГЛІЯ: ДЕ ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН

Україна і Англія зіграють в 8-й раз в історії. На даний момент велика перевага на боці англійців. Англія здобула чотири перемоги при одній поразці і двох нічиїх. Різниця м'ячів 9-3 на користь британців.

Читайте в матеріалі "Апострофа": як Україна раніше грала з Англією.

Раніше повідомлялося, що УЄФА призначив арбітрів на матч Україна - Англія.