RU  UA  EN

Пʼятниця, 21 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 червня

Всі новини

Це наша межа: фанати відреагували виліт збірної України в 1/4 фіналу Євро-2020

Українські футбольні вболівальники відреагували на поразку збірної України від Англії (0:4) в матчі 1/4 фіналу чемпіонату Європи.

"Апостроф" зібрав найяскравіші висловлювання з мережі.

"Ну це дно донне. На Євро взагалі нічого не показали, окрім везіння. Хто б там, що не говорив, але факт на ліцо".

"Останній матч змазаний, але в цілому треба сказати спасибі команді. Все-таки 1/4 фіналу Євро. Найважливіше зараз, щоб гравці для себе правильні висновки зробили, в першу чергу молодь і сміливіше їхали в Європу в нормальні команди, а то від умовного "Наполі" ще носом крутять. А якщо і далі захочуть до футбольної пенсії грати 10 серйозних матчів на рік в складі "Шахти" і ДК, то прогреса не буде".

"Мене цікавить тільки одне, чому не було замін після четвертого пропущеного?"

"Позорище. Так грати в обороні - катастрофа: другий, третій, четвертий гол - це рівень "Шкіряного м'яча". Шева теж "артист", випустив молодих, пацани потопталися біля бровки і почули фінальний свисток. Чого він чекав? Камбека? Чому не випустити хлопців на 10 хвилин хоча б? Тепер будуть до слід матчів відбору розповідати про історичний вихід до чвертьфіналу".

"C замінами - це неповага повна! У тебе стоять пацани молоді, дай їм 15 хвилин пограти хоча б, все одно матч ти вже провалив. Довбік тебе в цей чвертьфінал вивів, а ти йому ні хвилини не дав. Це головна ганьба!"

"По результату - відмінно, по грі - посередньо. Ну да, трохи пощастило, але до чвертьфіналу крупного турніру середняк може прорватися тільки при везінні. Молитися на цей чвертьфінал не варто, забувати його - теж. Ми вміємо грати у футбол, ми не вміємо грати в топовий футбол. І це - вичерпна характеристика".

"Незалежно від результату потрібно сказати дякую за емоції. Дякую тренерському штабу, і до побачення Шевченко, йому пора йти в. Маю бажання побачити в наступному тренера Реброва з іспанцями".

"Епічно Шева не зміг зробити потрійну заміну на 90-й хвилині! А нахрена вона взагалі потрібна була в цей час?"

"Не розумію, навіщо збірну поливати брудом, якщо вони і так стрибнули вище голови. Англія обіграла Німеччину 2-0. А що ви тут чекали, якщо і так було зрозуміло, що збірна не встигла відновиться після виснажливого матчу зі шведами. Реальний рівень збірної. Більшість людей має розуміти, де Англія, а де ми", - пишуть користувачі.

Раніше повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський відреагував на поразку збірної України від Англії.