RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

0:4 - це ще нормально: легендарний динамівець висловився про поразку України в 1/4 фіналу Євро-2020

Колишній головний тренер київського "Динамо" Йожеф Сабо поділився думкою про поразку збірної України в матчі 1/4 фіналу чемпіонату Європи з командою Англії (0: 4).

Слова прославленого фахівця призводить "Трибуна".

"Не чекав такого рахунку в матчі з Англією. Сподівався, що наші гравці відновилися після зустрічі зі шведами, але виявилося, що я був неправий. Видно було, що наші хлопці втомлені. Тренерському штабу треба було випустити більш свіжих гравців, є ж лава запасних. Англійці були сильнішими і свіжішими, нікуди від цього не дітися. 0:4 - це ще нормально, тому що четвертий м'яч був забитий лише на 63-й хвилині, але англійці зупинилися. Вони почали перекидати м'яч на своїй половині, а ми їм не заважали. Стали в центрі поля і дивилися, як Англія передає один одному м'яч на своїй половині", - сказав Сабо.

Також тренер заявив, що в цілому йому не сподобалася гра збірної України на Євро-2020.

"Грою збірної України я не захоплений, ми програли 3 матчі. Мені сподобалася тільки зустріч з Нідерландами. А в другому таймі матчу з Північною Македонією ми вже трималися за рахунок 2:1 і відбивалися як могли. А потім програли Австрії, гра з нашого боку була слабкою і жахливою. А шведи самі винні, бо виклалися в матчі з поляками, щоб перемогти, хоча їм було досить і 2:2. А на нас у них не вистачило сил", - додав екс-динамівець.

Раніше повідомлялося, що українські футбольні вболівальники відреагували на поразку збірної України від Англії (0:4) в матчі 1/4 фіналу чемпіонату Європи.