RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Медаль в плаванні, невдача в тенісі, успіх в боксі: результати українців на Олімпіаді 29 липня

29 липня відбулися чергові змагання на Олімпійських іграх в Токіо. У багатьох дисциплінах взяли участь українські спортсмени.

Михайло Романчук став бронзовим призером Олімпіади в Токіо в плаванні. Він показав третій результат на дистанції 800 м вільним стилем. Ця медаль стала для України четвертою на Іграх. Поки що у нас тільки бронза. Ще один український плавець Сергій Фролов посів шосте місце.

Олімпіади-2020: загальний медальний залік

Тенісистка Еліна Світоліна програла Маркеті Вондроушової з Чехії в півфіналі і не зуміла пробитися до фіналу. Втім, українка побореться за бронзову медаль з представницею Казахстану Оленою Рибакіною.

Боксер Олександр Хижняк переміг Юіто Мурівакі з Японії в 1/8 фіналу Олімпійських ігор і завоював путівку до чвертьфіналу.

Українських легкоатлетів Михайла Гаврилюка, Назара Коваленко і Наталю Пироженко-Чорномаз відсторонили від участі в Олімпійських іграх в Токіо. Причиною недопуску стало недотримання пункту антидопінгових правил.

Боксер Цотне Рогава не зумів пробитися до чвертьфіналу, так як 1/8 фіналу зазнав поразки за рішенням суддів в бою з британцем Фрейзером Кларком.

Вікторія Ус в гребному слаломі пробилася до фіналу, але посіла сьоме місце.

Олена Костевич посіла 6 місце в першій кваліфікації в стрільбі з пістолету з 25 метрів. Друга кваліфікація відбудеться завтра, 30 липня.

Дзюдоїстка Анастасія Турчин в першому раунді перемогла Ванессу Чалу з Еквадору, але в 1/8 фіналу програла Гуус Стенхіус з Нідерландів.

Плавчиха Дарина Зевіна не зуміла пробитися до півфіналу запливів на 200 метрів на спині. Українка посіла 19 місце.

Ігор Трояновський не стартував в кваліфікаційних запливах на 100 метрів батерфляєм. Причина поки невідома.

Ігор Хмара і Станіслав Ковальов посіли 9 місце в академічному веслуванні.