RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Один удар мене завів: Усик розповів про необдумані вчинки під час бою з Джошуа

Під час бою з британцем Ентоні Джошуа український боксер Олександр Усик почав наносити необдумані удари після влучного попадання. На щастя, в кутку рингу тренер зміг повернути бійця до виконання напрацьованих завдань.

Про це Олександр Усик заявив під час прес-конференції в Києві.

"Напевно, в бою так зашкалюють адреналін і емоції, що ти відчуваєш вже після бою біль, крепатуру і все інше. Там в рингу ти дуже сконцентрований на своїх діях. Я хочу подякувати своїй команді. Юрій Іванович десь тут, я знаю, що він не дуже любить ці камери. Дякую. В якомусь з раундів, здається, в третьому, я досить непогано потрапив Ентоні в щелепу. Це якось внутрішньо дуже сильно завело, коли я кинувся і почав наносити якісь необдумані удари. Коли я сів у кутку, Юрій Іванович сказав: "Зберися, зупинись і виконуй завдання, які ми з тобою напрацьовували". Я дійсно повернувся звідти і продовжив ті настанови, які я чув зі свого кута. Так що команді велике спасибі, вони дуже сильно мене терпіли", - зізнався боксер.

Усик зазначив, що під час підготовки до бою він пару раз вибухав. Однак це нормально, коли три місяці проводиш в закритому приміщенні з одними і тими ж людьми.

"Реально, пару разів я прямо вибухав, але це нормально. Це якісь емоційні речі, які просто відбуваються, коли ти в закритому приміщенні з одними і тими ж людьми, які вказують тобі, що робити. Тобі доводиться миритися і робити це, тому що це потрібно для перемоги", - підкреслив боксер.