RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Друга перемога для України: "Зоря" з рекордом обіграла ЦСКА у Лізі конференцій

Луганська "Зоря" обіграла софійський ЦСКА у матчі 4-го туру групового етапу Ліги конференцій. Зустріч у Запоріжжі на стадіоні "Славутич Арена" завершилася з рахунком 2:0.

Перший тайм поєдинку вийшов не дуже видовищним. На двох команди створили лише один момент, який міг би претендувати на звання гольового. На 24-й хвилині Денис Фаворов, замикаючи простріл із лівого флангу, не зміг переграти Густаво Бузатто.

Після перерви картина не змінилася – попри те, що обидві команди намагалися йти вперед. Однак голи глядачі таки побачили цього вечора.

Спочатку Захедітабар Шахаб перехопив передачу суперника, зблизився з воротами гостей та пробив у ближній кут. А наприкінці поєдинку в контратаці Аллах'яр Саядманеш забив другий м'яч.

"Зоря" здобула другу перемогу у турнірі і стала першою з українських команд, яка забила два м'ячі в одній грі групового раунду єврокубка цього сезону.

"Зоря" - ЦСКА - 2:0

Голи: Шахаб, 87; Аллах'яр, 90+5.

У турнірній таблиці групи C Ліги конференцій "Зоря" посідає 3-тє місце, набравши 6 очок. ЦСКА з одним балом йде четвертим. Лідер – норвезький "Буде-Глімт" (7 очок), римська "Рома" (6) – друга. Останні дві команди свій матч 4-го туру ще не зіграли.