RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Спорт

Новини

19 вересня

Всі новини

Знищили! Анатолій Анатоліч відреагував на фантастичну перемогу "Динамо" над сербами

Відомий український ведучий Анатолій Анатоліч емоційно відреагував на розгром київським "Динамо" сербського "Партизану".

Відео він опублікував у своїх сторіз у Instagram.

"Динамо" (Київ) просто вжахнуло "Партизан" 6:2. Програвали 1:0. "Динамо" показали такий характер, таку злість, яку вимагала від них вся країна. Просто красені! Нагадаю, що "партизанці" - путінські підстилки і були сьогодні просто знищені нашим клубом", - сказав Анатоліч.

Зазначимо, що це був перший офіційний матч для команди в новому сезоні. "Динамо" буквально розгромило суперника з рахунком 6:2, хоча й пропустило першим. Перший небезпечний момент створили динамівці: Шапаренко передав м'яч Кабаєву, чий удар в ближній кут відбив воротар. Потім Ярмоленко намагався забити через себе, але не влучив. "Динамо" більше володіло м'ячем і ініціативою. У першому таймі Караваєв порушив правила у власному штрафному майданчику проти Калюлю. Арбітр призначив пенальті, який реалізував Салданья – 0:1.

За п’ять хвилин до перерви "динамівці" забили тричі. Кабаєв пройшов флангом і прострілив на Шапаренка, який зрівняв рахунок – 1:1. Потім Бражко влучив дальнім ударом – 2:1. Ванат віддав передачу на Караваєва, який влучно пробив у дальній кут – 3:1.

У другому таймі кияни продовжували атакувати. Спочатку Кабаєв влучив у ціль – 4:1.Потім "Динамо" пропустило ще один гол: Салданья забив після прострілу – 4:2. Останнє слово залишилося за українцями: Бражко пробив штрафний, Йованович відбив, але Волошин передав м'яч Попову, який забив – 5:2. В компенсований час Піхальонок встановив остаточний рахунок – 6:2.

Раніше Анатолій Анатоліч назвав гравців сербського "Партизана" путінськими підстилками та побажав динамівцям їх знищити.