RU  UA

У "Слузі народу" розкрили роль Зеленського в відборі кандидатів в мери

Заступник глави фракції «Слуга народу» і нардеп Євгенія Кравчук запевнила, що президент Володимир Зеленський залучається до відбору кращих кандидатів на посади мерів обласних центрів.

Свій коментар вона дала в ефірі Апостроф TV.

«Президент залучається до відбору кращих кандидатів на посади мерів обласних центрів. І це зрозуміло, тому що в умовах країни - це невелике число кандидатів. І президент буде знайомиться з кожним з них. Одного з кандидатів, на посаду в мери Києва, він уже представив. Я думаю, що буде ряд поїздок регіонами, які будуть стосуватися стратегій по різних областях. І будуть спільні заходи з кандидатами», - запевнила вона.

За її словами, це не є агітацією. Вона пояснила, що це будуть робочі поїздки президента по Україні.

«Що стосується виборчого процесу і підготовки партії до даного процесу, то найближчим часом ми фіналізіруем список кандидатур на посади мерів обласних міст, а також тих міст, які раніше були обласного значення. Також представимо кандидатів в містах, де вибори можуть проводиться в два тури з населенням в 75 тис. І звичайно ж, уявімо мерів в деяких ключових містах. І 21 серпня, це поки орієнтовна дата, ми проведемо з'їзд, уявімо команди і висунемо кандидата на довибори в Раду по Чернігівській області. Сподіваємося, що по округу це буде хороша кандидатура, яка буде мати шанс на перемогу», - заявила Кравчук.

Раніше соцопитування показало, що партія "Слуга народу" стрімко втрачає підтримку, "Батьківщина" відчутно збільшує.