RU  UA  EN

Середа, 17 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

15 квітня

14 квітня

13 квітня

12 квітня

Всі новини

Ердоган розповів, про що спілкувався з Путіним

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган заявив, що домовився під час телефонної розмови з російським колегою Володимиром Путіним провести зустріч у рамках саміту G20, який пройде 4-5 вересня в Китаї.

Про це повідомляє в середу, 29 червня, РИА Новости.

"Дійсно, ми провели дуже корисну бесіду для обох країн. Ми вирішили зустрітися з шановним Путіним у вересні d рамках G20 в Китаї", — сказав Ердоган.

Він також зазначив, що в ході переговорів з президентом РФ було вирішено вжити заходів щодо зняття обмежень на поїздки російських туристів до Туреччини.

У той же час прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков не зміг підтвердити можливу зустріч лідерів двох країн на саміті G20 в Китаї.

"Місце і час зустрічі будуть погоджені по дипломатичних каналах", — наводить слова Пєскова ТАСС.

Як повідомляв "Апостроф", представник турецького президента Ібрагім Калин заявив, що глава Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган у своєму листі президентові РФ Володимиру Путіну не приносив вибачень у зв'язку зі збитим турецькими винищувачами російським бомбардувальником Су-24.

Також стало відомо, що на сайті Кремля підправили цитату з листа президента Туреччини Реджепа Тайїпа Ердогана президенту РФ Володимиру Путіну.