RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Нова трагедія зі стріляниною в США: путінці вразили цинічною реакцією

Прихильники режиму президента РФ Володимира Путіна вибухнули цинічними коментарями у відповідь на трагедію в американському місті Остін, де невідомий стрілок відкрив вогонь по групі людей.

Путінці прокоментували трагедію на сайті прокремлівського пропагандистського видання РИА Новости.

Як пишуть в росЗМІ, посилаючись на екстрені служби міста, як мінімум одна людина загинула, ще троє отримали поранення. За їх даними, жертвою стала жінка 30-40 років.

"Американці будуть продавати зброю навіть тоді, коли продавців будуть з цієї ж зброї вбивати. У владі сидять збройові барони, готові весь світ розбомбити, лише б збільшити дохід", - пише користувач з ніком SWR.

"Я сподіваюся американські влада занепокоїлися цивільними правами стрілка і після того як поліцейські знайдуть вони вступлять з ним у переговори, дізнаються причини такої поведінки, допоможуть вийти йому з кризи.. а не моментально грохнуть на місці", - кепкує Тарас Рязанцев.

"Ковбої згадали, що вони на Дикому Заході?", - глузливо запитує Саня Баландін.

"Дурнів скрізь вистачає, навіть в держдепі, а от дурні зі зброєю в основному сконцентровані в США і в Україні", - пише John Dow.

"Чому Чак Норріс всіх поганих не зупинив? Чому все за нього робити треба?", - жартує Партогр.

Як повідомляв "Апостроф", загибель поліцейських, застрелених в Далласі (штат Техас) на акції протесту, викликала радість у росіян.