RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Ажіотаж навколо виборів в США: путінці обурюються через гучну заяву ФБР

Заява глави ФБР про відмову від переслідування кандидата в президенти США Хілларі Клінтон викликала обурення у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

Слова директора ФБР Джеймса Комі про те, що немає підстав пред'являти звинувачення Хілларі Клінтон, обговорюють на російському пропагандистському ресурсі РИА Новости.

Путінці, фаворитом яких на американських виборах є конкурент Клінтон Дональд Трамп, вкрай незадоволені рішенням ФБР і звинувачують його в м'якотілості.

"Що тут дивуватися? По кривді живуть, по кривді судять. Чи потрібні нам такі партнери, як Америка? І якщо так, то як їм вірити?", "Ось типовий приклад відсутності у Комi почуття патріотизму, яке так вихваляється Голлівудом. Якщо ти патріот свого Піндостана, якщо сказав "А", то кажи і "Б" — йди до кінця, відстоюй свою правду. А поведінка боягузливого койота, з швидко змiнною думкою, лише підтверджує безхребетність голови ФБР, так і всієї системи в цілому", "Пояснили, що так як директору", "Одночасно в США знову перекрили мовлення російського каналу "Росія Сьогодні" на загальнодоступних каналах. Свобода слова і імперія несумісні", "Так у ФБР телиці толерантні працюють, то буду, то не буду. Там мужиків нема, немає людей з яйцями. Стареньку бояться і сс*ться та сс*ться, класика американського жанру", "Доведуть ці розслідування бабусю Хиллю до цугундера", — коментують путінці.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у ФБР заявили, що не знайшли доказів зв'язку Дональда Трампа з російським урядом.