RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Війна Росії та НАТО: людину Путіна висміяли з його гучною заявою

Голова комітету Держдуми з міжнародних справ Олексій Пушков прокоментував заяву генерального секретаря НАТО Йнса Столтенберга про підвищення боєготовності військ Альянсу через російську агресію, чим насмішив користувачів соціальних мереж.

Пушков висловився на адресу НАТО у своєму Twitter.

Він заявив, що слова Столтенберга свідчать про курс НАТО на холодну війну і що цей курс набуває все більшої інерції з кожним кроком Альянсу.

"З кожним новим кроком Дмитро Анатолійович і свита наближають наш народ до загибелі! Чи вам це не бачити і знати!", "Ви йому на диктофон, з яким він не розлучається, скажіть про російську військову перевагу", "Ще 3 дні тому Столтенберг співав зовсім іншу пісню. У нього 7 п'ятниць на тижні", "Давайте не "дути" на цей "окатиш" л**на з минулого, щоб він вичерпав свою інерцію і засох", "Він гарячу хоче і думає, що виживе в бункері", "У вас є вибір — мотузка, вазелін або боротьба за суверенітет. І я дивлюся, наші компрадори сподіваються на друге, а отримають перше", — коментують слова Пушкова інші користувачі Twitter.

Як повідомляв "Апостроф", путінці бурхливо відреагували на заяву про підвищення боєготовності НАТО через російську агресію.