RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Адептів Путіна здивувала заява людини Порошенка по роботі з Трампом

Україна має намір співпрацювати з Дональдом Трампом у разі офіційного підтвердження його перемоги на виборах президента США.

Про це заявив заступник глави Адміністрації президента України Дмитро Шимків, передає телеканал "112 Україна".

Він зазначив, що в політичній системі США є безліч важелів і противаг. Також Шимків підкреслив, що в України є багато друзів у США, і Київ знайде шляхи співпраці в майбутньому, незважаючи на те, якою буде американська адміністрація.

Дана заява викликала ажіотаж у прихильників політики російського президента Володимира Путіна, які прокоментували слова Шимківа на прокремлівському сайті "РИА Новости".

"А хіба у Укропии є вибір або цілий віяло альтернатив?))))", "Трамп Україні: "Грошей не дам, але ви тримайтесь...", "можна подумати - був вибір:)", "Ну хоч невизначеність зняли, а то всі думали вони готові працювати з США чи ні... Добре, що так все вдало вирішилося", "Тепер не прокотить русофобія, тепер доведеться платити і багато! Одних заяв до агресії недостатньо!", - пишуть путінці.

Детальніше про подальші відносини України і США читайте в матеріалі "Апостроф": "Не лялька Путіна: що означає для України перемога Трампа".