RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Ажіотаж навколо перемоги Трампа: в мережі вказали на фіаско російської пропаганди

У соціальних мережах звернули увагу на той факт, що з-за перемоги кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа на виборах президента США російська пропаганда зазнала поразки з її вигадками про нечесні вибори в Америці.

На це вказав блогер Максим Кац у своєму Twitter.

"А що тепер буде робити наша пропаганда? Весь сюжет про нечесні вибори у США втрачен, Трампа розпіарили. Хто ж тепер винен у всьому?" — запитує вiн.

"При цьому республіканці традиційно набагато жорсткіше демократів у питаннях зовнішньої політики та толерантністi до жулья, яке у нас рулить", — додав блогер.

"За всякі санкції республіканці щосили голосували і іноді їх ініціювали. Висловлювання віце-президента Пенси про Путіна зовсім вже жорсткі", — нагадав він.

"План явно був у тому, щоб перемогла Клінтон і кричати про нечесні вибори", "Це зрозуміло, вони ж теж не вірили в перемогу. Але тепер-то сподіваються, що Трамп-наш!", "Чекаємо ножа в спину, і пропагандоши по швидкому переграють. Пару тижнів зомбування по ящику, і Трампа будуть ненавидіти більше Обами","Як у нас "цар хороший, бояри погані", "Меркель. Меркель тепер таємно керує Америкою", — коментують інші користувачі Twitter.

Як повідомляв "Апостроф", мережі потішила реакцiя на перемогу Трампа донецьких політологів.