RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Моральність проти цинізму: у РФ відреагували на слова Маккейна про Трампа і Путіна

У Росії відреагували на слова сенатора США від Республіканської партії Джона Маккейна, який закликав новообраного президента США Дональда Трампа не вірити президенту РФ Володимиру Путіну.

Про призов Маккейна повідомив 5 канал.

Маккейн прокоментував телефонну розмову Трампа з Путіним, в якій йшлося про те, що США і Росія повинні покращувати відносини. Республіканець заявив, що вірити словам агента КДБ, який влаштував у Росії тиранію, не можна.

Він нагадав про те, як Путін ліквідував своїх супротивників і вторгнувся на сусідню територію. Також Маккейн згадав, що російський президент погрожував американським союзникам і робив спроби зірвати вибори в США.

"Моральність повстала проти цинізму", — коментує слова Маккейна російський опозиційний політик Костянтин Боровий у своєму Facebook.

"Якими б не були наміри Трампа щодо Сирії, йому доведеться зіткнутися з жорсткою позицією однопартійців. Підтримка яструбів, подібних Маккейну, як повітря необхідна новообраному президентові США, бо в іншому разі йому доведеться на самоті плисти проти течії в сірчаній кислоті назустріч обриву", — пише на своїй сторінці у Facebook російський журналіст Олександр Кушнар.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Джон Маккейн назвав українського народного депутата Надію Савченко іконою демократії та свободи.