RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Путін розповів, чому Трамп не пішов би до російських путан

У обраного президента США Дональда Трампа не було причин зустрічатися під час приїзду в Москву з дівчатами легкої поведінки, так як він часто зустрічався з найкрасивішими жінками світу як організатор конкурсу краси.

Таку думку висловив президент Росії Володимир Путін, коментуючи опублікований компромат на Трампа, нібито зібраний за допомогою російських спецслужб, передає Інтерфакс.

"Трамп приїхав і тут же побіг зустрічатися з московськими повіями. Це доросла людина і, крім того, багато років займався організацією конкурсів краси. Він спілкувався з найкрасивішими жінками світу. Я насилу можу собі уявити, що він побіг в готель зустрічатися з нашими дівчатами зі зниженою соціальною відповідальністю", - сказав Путін.

"Вони, безумовно, найкращі в світі, але сумніваюся, що Трамп клюнув на це", - додав він.

Також Путін заявив, що у Росії не було необхідності збирати компромат на Трампа.

"Трамп, коли він приїжджав до Москви, а я навіть не пам'ятаю, коли це було, кілька років тому, він не був ніяким політичним діячем, ми навіть не знали про його політичні амбіції", - сказав він.

"Це був просто бізнесмен, один з найбагатших людей Америки. Що, хтось думає, що спецслужби ганяються за кожним американським мільярдером? Звичайно, немає, це просто повна маячня", - додав президент РФ.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що американська розвідка заявила про наявність у РФ компромату на Трампа.