RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Раптово помер зірка фільмів про "Доктора Зло" і "Гаррі Поттера": в мережі натякнули на самогубство

У суботу, 21 квітня, помер голлівудський актор і комік Верн Тройер, найбільш відомий за роллю Міні-Ми в двох фільмах про Остіна Пауерса і гобліна Крюкохвата у фільмі "Гаррі Поттер і філософський камінь".

Про це повідомляється на його офіційній сторінці в Instagram.

"З величезним сумом і важкими серцями повідомляємо, що Верн помер сьогодні", - наголошується в повідомленні.

Акторові було 49 років. У заяві про його смерті йдеться про те, що хоч Верн і мав вигляд дуже оптимістичної людини і завжди намагався всім підняти настрій, насправді ці веселощі давалися йому нелегко. Прямо про причини смерті в заяві не говориться, але є натяк на те, що актор наклав на себе руки.

"Верн був бійцем, коли мова йшла про його особисті бої. Протягом років він пручався і перемагав, пручався і перемагав, стикався з труднощами і знову боровся, але на жаль в цей раз не подужав", - наголошується в зверненні. "Депресія і самогубство - дуже серйозні проблеми. Ти ніколи не знаєш, які бої відбуваються в чийсь душі. Будьте добрішими один до одного. І завжди знайте, ніколи не пізно звернутися до когось за допомогою", - йдеться в заяві.

Актор зіграв в картинах "Остін Пауерс: Шпигун, який мене спокусив" і "Остін Пауерс: Голдмембер". Роль клону Доктора Зло принесла йому світову популярність. Крім того, Тройер втілив образ гобліна Крюкохвата з банку Грінготс в стрічці "Гаррі Поттер і філософський камінь".

Він також з'являвся в серіалі "Сабріна - маленька відьма", фільмах "Люди в чорному", "Страх і ненависть в Лас-Вегасі", "Постал", "Імаджінаріум доктора Парнаса".

Нагадаємо, в Омані 20 квітня в віці 28 років помер шведський діджей Тім Берглінг, який виступав під псевдонімом Avicii.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ