RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

У Росії розповіли, як Захід може влаштувати Путіну "палацовий переворот"

США і Європа за допомогою постійного посилення персональних санкцій проти ключових представників Кремля і оточення президента РФ Володимира Путіна могли б довести в Росії ситуацію до "палацового перевороту".

Таку думку висловив на "апостроф" російський блогер і фінансист Слава Рабинович.

якісь області в режим санкцій, які я б особисто посилював і вводив з самого початку. Мова про персональні санкції проти ключових членів путінського ОЗУ в дуже великому масштабі. Наприклад, ввести персональні санкції проти 2000 осіб, а не двох сотень, як зараз. А потім кожен місяць додавати ще по 100 чоловік. І через чотири роки під санкціями були б вже майже 7000 людей, які потрапили б до персональних санкційних списків. І в такому разі, можливо, кількість переросла б у якість. Під цим я маю на увазі палацовий переворот, тому що на даний момент не існує жодного іншого способу усунення Путіна, що незаконно захопив владу", - зазначив Рабинович.

"Можливо, інші способи відновлення конституційного ладу Росії будуть можливі через якийсь час в майбутньому, коли дозріє революційна ситуація. Але зараз цієї революційної ситуації немає, а ситуацію палацового перевороту можна було б спробувати створити санкційним тиском, про який я згадав вище. Це був би серйозний удар саме по тих людях, які найбільше відповідальні за злочини путінського ОЗУ і самі є ключовими не тільки членами, а й бенефеціарами цієї незаконно-захопленої влади", - додав блогер.

Повністю читайте роздуми Слави Рабиновича на "Апострофі" - Російські окупанти не захопили Київ лише з однієї причини: що зупинило Путіна.