RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

"Прем'єр" невизнаної Абхазії загинув в ДТП: перші фото і відео з місця НП

Так званий прем’єр-міністр невизнаної республіки Абхазія Генадій Гагулія загинув у автомобільній аварії.

Про це повідомляє "Интерфакс" з посиланням на прес-службу "адміністрації президента" невизнаної республіки.

Як повідомляє видання, "міністерський" кортеж повертався із Сирії, де з "державним" візитом перебував так званий президент Абхазії Рауль Хаджибма.

Зазначається, що ДТП сталася в Гудаутському районі Абхазії.

За даними видання, Гагулія обіймав посаду "прем’єр-міністра" Абхазії у 1995-1997 та в 2002-2003 роках. У 2003-2004 роках він був главою "адміністрації президента".

Згідно з попередньою інформацією, автомобіль, в якому їхав прем'єр-міністр, пішов в кювет. У лікарню було доставлено три людини. Прем'єр-міністр помер, розповіли в прес-службі МВС.

У "Генпрокуратурі" Абхазії повідомили, що водій автомобіля ВАЗ-21099, який зіткнувся з машиною прем'єр-міністра Абхазії Геннадія Гагула, був під дією наркотиків.

Нагадаємо, 29 травня так званий міністр закордонних справ невизнаної Абхазії повідомив, що Сирія визнала незалежність окупованих Росією територій Грузії — Абхазії та Південної Осетії.

Докладніше про невизнані Абхазію і Південну Осетію, а також про конфлікт Грузії з Росією читайте в матеріалі "Апострофа": Війна Росії з Грузією: чотири важливі уроки для України.