RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

​Одіозна пропагандистка Путіна серйозно образила лідера кримських татар: опубліковано відео

Кремлівська пропагандистка Ольга Скобеева під час інтерв'ю з народним депутатом України, кримсько-татарським лідером Мустафою Джемілєвим почала його ображати, називаючи "вбивцею" кримчан.

Відповідне відео з постом опублікував в Facebook блогер під ніком Сергєєв Сергій.

"Пропогандони-окупанти зовсім охреніли, нардеп України Мустафа Джемілєв, патріот України і Українського Криму, лідер кримськотатарського народу, у якого брала інтерв'ю пропогандонша Скобеева і від якого тупо відмахнулася, від депортованого, дисидента, політ укладеного, кримського татарина, який оголошував не раз при совку голодування в ув'язненні і пробув там близько 20 років, зараз звинувачують у "вбивстві і тероризмі" проти кримчан. Так само, як і Олексій Гончаренко фотографувався на тлі спалених людей в Одесі. Так де ж батьківщина фашізму і нацизму, репресій і брехні! Боротися потрібно тільки з фашистської росією!", - написав блогер.

Як повідомляв "Апостроф", українська делегація ПАРЄ дружно виконала гімн України в той час як російські пропагандисти з телеканалу "Росія" намагалися взяти коментар з приводу голосування про повернення РФ в асамблею.