RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Волонтери показали особняк російського генерала, причетного до катастрофи MH17

У мережі з’явилися фотографії присадибної території і внутрішніх кімнат будинку одного з високопоставлених російських військових, колишнього начальника "розвідки ДНР”, підозрюваного у безпосередній участі в катастрофі рейсу МH17.

Відповідні фотознімки опублікувала спільноа InformNapalm.

Йдеться про Сергія Дубинського (позивний “Хмурий”), який в кінці травня 2018 року ділився цими фотографіями в закритому листуванні зі своїми бойовими товаришами.

"“Хмурий” терорист виявляється досить сентиментальний, в його будинку є камін, акваріум з рибками і фотошпалери з білими трояндами. Внутрішній двір прикрашений арт-інсталяціями з млином і возом. Схоже, що за вірність і мовчання йому непогано платять або за час участі у війні на Донбасі на посаді “начальника розвідки” він розвідав собі ресурси для безбідного життя", - пише InformNapalm.

Як повідомляв "Апостроф", Президент Російської Федерації Володимир Путін особисто нагородив нині відставного російського генерал-майора Сергія Миколайовича Дубинського, відомого під позивним "Хмурий", причетного до катастрофи Boeing рейсу MH17на Донбасі.