RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​Викрадення бандита, причетного до вбивства Вороненкова: росЗМІ розкрили цікаві деталі

Поліція (РФ) затримала підозрюваного у викраденні кримінального авторитета Юрія Василенка, фігуранта справи про вбивство в Києві колишнього депутата Державної думи Дениса Вороненкова.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Так, було затримано жителя Курська 1983 року народження, при цьому всього у викраденні підозрюють трьох осіб.

Відомо, що затримання Олександра Сошникова проводили в Курську днями за допомогою регіонального УФСБ, а сам він раніше відбував покарання у справі про грабіж у Льговської колонії (ФКУ ІК-3), де в 2005 році був в числі ув'язнених, що порізали вени на знак протесту проти катувань та принижень з боку адміністрації колонії.

Деякі джерела повідомляють, що затриманих було двоє. Згідно з інформацією, в Москві 31 січня також було затримано другого підозрюваного у викраденні Василенка.

Сам Василенко імовірно вже мертвий, його тіло при цьому не було знайдено.

Нагадаємо, Василенка викрали 10 січня в московському ресторані "Базилік", а в ході обшуків в його орендованій квартирі знайшли кілька десятків одиниць зброї, включаючи снайперські гвинтівки і вибухові речовини.

Як раніше повідомляв "Апостроф", шанси вижити у викраденого в Москві українського кримінального "авторитета" Юрія Василенка невеликі.