RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

27 червня

Всі новини

​Розкрилися неприємні подробиці про особу Трампа

Колишній адвокат Трампа Майкл Коен розповів про расистські ідеї президента США, а також назвав його шахраєм і обманщиком.

Про це Коен заявив під час слухань в Палаті представників Конгресу, повідомляє CNN.

За його словами, йому соромно за "слабкість і недоречну відданість" Трампу.

"Мені соромно, що я вирішив взяти участь у приховуванні незаконних дій Трампа, а не слухав свою совість. Мені соромно, тому що я знаю, що таке містер Трамп. Він расист, шахрай, і він обманщик", - сказав Коен.

Він уточнив, що Трамп публічно робив расистські заяви, залучав до співпраці прихильників ідеї переваги білої раси, зневажливо висловлювався про інші держави. "У побуті він іще гірший", - заявив юрист.

За словами Коена, Трамп заздалегідь знав про майбутній витік електронних листів зі зламаного сервера Демократичного національного комітету. Роджер Стоун особисто повідомив йому про прийдешню публікації в липні 2016.

Він також повідомив, що:

  • Трамп продовжував переговори про проект будівництва хмарочоса в Москві під час передвиборної кампанії
  • За вказівкою Трампа, Коен писав листи в середню школу і коледж, де навчався президент. У листах Коен залякував керівництво позовами, якщо вони опублікують оцінки Трампа
  • Спочатку Трамп не збирався перемагати на виборах і розглядав можливість балотуватися на пост президента як хороший маркетинговий хід.

Як повідомляв "Апостроф", американські судді і слідчі в грудні почали розслідування відносно практично всіх організацій, яким протягом останніх десяти років керував президент США Дональд Трамп.