RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​З'явилося відео і маніфест школяра, який напав на школу в Росії

Школяр Данило Пулькін, який скоїв напад на школу №4 міста Вольська (Росія) заявив, що до таких страшних дій його підштовхнули суїцидальні думки, байдужість суспільства і погане ставлення матері.

Про це він написав на власній сторінці в соцмережі.

"Батькам абсолютно не цікава педагогіка, створюють свій прототип, замість того, щоб зробити хорошу людину. Приділіть своїй дитині хоча б 30 хвилин, але ви плювати хотіли на проблеми дитини, навіть коли вона кричить про те, що хоче здохнути, ви це перекладаэте на вік. Зверніть увагу на свою дитину! Вчіться на помилках своїх батьків, на проколи в вашому виховання, а не створюйте такого ж прогнилого себе!", - пише хлопець.

Далі Пулькін нарікає на російську медицину і її радянські принципи. Розповідає, що в психіатричних лікарнях Росії пацієнтів не лікують, а знущаються над ними. Хлопець закликає "діяти" і змінювати державу, а "не просиджувати жо*у вдома".

"Здійснюйте бунт, беріть гранати, робіть коктейлі Молотова і робіть напад на мерії, на поліцейські машини. НІ, пора міняти Росію і змінюватися людям. Я ні в якому разі не пропагую вбивства, я навпаки проти цього. Я взагалі спочатку хотів просто здохнути, але бидло було моєю останньою краплею. Табло мені зламаєте? А я вас уб'ю до хе*ів, виродки!", - написав Пулькін.

Він також пише, що школа ігнорує реальні дитячі проблеми (депресії і суїциди).

Нападник наводить як приклад Владислава Рослякова, який 17 жовтня скоїв бійню в коледжі в Керчі.

"Я побачив як це стривожило людей, як цей прецедент обговорювалося, його вивчали, він міг висловити свої думки, але не став. А я стану і спробую щось поміняти. Спасибі, Владислав, за ідею!", - заявив підліток.

Школяр також вибачився перед людьми, які "вважали його хорошим".

"Мені соромно перед людьми, які щирі вважали мене хорошим, хочу вибачитися за ваше помилкова думка про мене. Але більшу частину людей бачать в мені: вбивцю, бандита, наркомана, алкоголіка і т.п., раз я на вашу думку вбивця, то нехай воно так буде", - написав він.

Як повідомляють російські ЗМІ, після нападу Пулькін спокійно вийшов на вулицю, дійшов до будинку і навіть встиг посидіти за комп'ютером - моніторив, що пишуть про нього в інтернеті.

Також підліток опублікував відео, записане вже після скоєного.

Там його і знайшла поліція - майже через годину після злочину.

Дар'я Козлова - жертва Данила Пулькіна

Кращий друг Данила, що напав на школу в Вольську - Діма Назаров.

Як повідомляв "Апостроф", восьмикласник з київської школи №94 напав з ножицями на вчительку і завдав їй вісім ударів.