RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

21 квітня

20 квітня

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У жахливій пожежі загинуло 15 дітей: подробиці дикої трагедій

У п'ятницю, 14 лютого, на Гаїті в дитячому будинку при церкві сталася пожежа, яка забрала життя 15 дітей.

Про це повідомляє телеканал CNN.

Пожежа трапилася в церковному притулку американської релігійної організації недалеко від столиці Гаїті Порт-о-Пренс. Причиною інциденту міг стати нещасний випадок через використання свічок.

Як зазначається, двоє дітей загинули від вогню в своїх кімнатах, коли спалахнула пожежа. Ще 13 дітей померли в лікарні від проблем з диханням.

За повідомленнями місцевих правоохоронців, притулок функіонував без дозволу влади і розташовувався в непристосованому для цього приміщенні. На момент пожежі в ньому знаходилися близько 66 дітей і всього троє дорослих.

Вогонь поширився на першому поверсі дитячого будинку, де перебували спальні. Однак дим проник і на другий поверх, де також розташовувалися дитячі кімнати.

Також повідомляється, що рятувальники прибули на місце події на мотоциклах, у них не було балонів з киснем або машин швидкої допомоги, необхідних для перевезення дітей в лікарню.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в ніч на четвер, 13 лютого, в Одесі потужна пожежа знищила кафе, після чого перекинувся на аптеку .