RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Які країни Європи першими відкриють кордони для туристів: озвучено прогноз

Політолог Дмитро Абзалов прогнозує, що першими країнами, які зважаться відкрити кордони для туристів після пандемії коронавірусу, стануть Греція, Італія і Туреччина.

"Смерть" з косою на пляжах і натовпи в містах: як змінюється ситуація з коронавірусом в Україні і світі (оновлюється)

Про це він розповів агентству "Прайм".

На його думку, саме ці держави будуть намагатися повернути туристів якомога раніше, оскільки вони залежать від туристів. Однак результат буде залежати від рішень країн, в яких проживають потенційні відпочивальники.

Абзалов уточнив, що відкриття масових туристичних напрямків відбудеться не раніше літа, при цьому процес буде поступовим, і на нього вплине успішність боротьби з пандемією.

Експерт також передрік нескоро відновлення туризму в Південну Америку та Африку через слабо розвинену медицину на цих континентах. А туристичний потік в США, за його словами, відновиться не раніше осені.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні ситуація з коронавірусом погіршується, зростає захворюваність на COVID-19, яку і прогнозували на 2-5 травня.

Нагадаємо, в США вчені знайшли несподіваний порятунок від важких симптомів коронавірусу, які можуть привести до смерті - за їх словами, імунітет на ранніх стадіях хвороби потрібно пригнічувати.