RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Катастрофа МН17 на Донбасі: російські пропагандисти під стінами суду показували кіно, відео

У Нідерландах навпроти судового комплексу "Схіпхол", де проходять судові слухання у справі про збитий Boeing рейсу МН17 в небі над Донбасом влітку 2014 року, за півгодини до початку десятого судового засідання, російська пропаганда показувала фільм про трагедію "МН17 - непочуті свідки" .

Про це повідомляє Укрінформ .

Відзначається, що навпроти центрального входу в будівлю судового комплексу було встановлено телевізор і колонки. Однак родичі загиблих проігнорували показ. Крім організаторів акції, "кіно" ніхто не дивився.

Організаторами "сеансу" стала організація "Глобальні права мирних людей", яка в минулому році організовувала показ іншого "кіно" про МН17 в Гаазі.

Автори фільму ставлять під сумнів результати офіційного розслідування Міжнародної спільної слідчої групи (JIT) і стверджують, що у офіційного слідства недостатньо доказів причетності РФ. Свої "факти" і критику вони викладають в цих "фільмах".

Як повідомляв "Апостроф", 8 червня в Нідерландах на слуханнях у справі про авіакатастрофу МН17, були продемонстровані докази того, що лайнер був збитий саме російською ракетою.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ
Теги: