RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Названо найдорожчі весільні авто - в них їздили принци і принцеси: фото

Королівські весілля - ікона вишуканості та стилю. Названо автомобілі, які використовували на своїх весіллях члени британської монаршої родини.

Про це пише Нellomagazine.

Принц Гаррі і Меган Маркл

Коли герцог і герцогиня Сассекському одружилися 19 травня 2018 року, вони покинули місце проведення весілля в Віндзорському замку на автомобілі Jaguar E-Type, щоб відправитися на вечірній прийом в Frogmore House.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон

Герцог і герцогиня Кембриджські покинули Букінгемський палац після церемонії 29 квітня 2011 року на кабріолеті Aston Martin Volante. Спочатку він належав принцу Чарльзу і був прикрашений червоними, білими і синіми стрічками. Також були прикріплені повітряні кулі з ініціалами пари, а на їх задній номерний табличці було написано "Щойно одружилися".

Принцеса Євгенія і Джек Бруксбенк

Принцеса Євгенія і її чоловік Джек Бруксбенк виїхали з Віндзорського замку на автомобілі Aston Martin DB10, спочатку розробленому для фільму про Джеймса Бонда "Привид". Не дивно, що у Євгенії відвисла щелепа, коли вона побачила свій спосіб пересування.

Леді Габріелла Віндзор і Томас Кінгстон

У 2019 леді Габріелла Віндзор і Томас Кінгстон стали третьою парою, яка одружилася в каплиці Святого Георгія Віндзорського замку менш ніж за рік. Габріелла прибула на місце зустрічі в вінтажному кабріолеті бордового кольору. У дусі ретро гості пари приїхали на старовинних автобусах.

Принц Чарльз і Камілла

Принц Чарльз і Камілла Паркер Боулз покинули Віндзорський замок, щоб поїхати на свою громадянську церемонію в Ратушу на Rolls Royce Phantom VI. Спочатку він був подарований Королеві на її Срібний ювілей в 1978 році, а також використовувався графом і графинею Уессекськими на їх весіллі в 1999 році.

Як повідомляв "Апостроф", не так давно в соцмережах обговорювали скромний інтер'єр будинку принцеси Анни - єдиної дочки Єлизавети II.