RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Абсолютний ексклюзив: Меган Маркл написала листа королеві Єлизаветі ІІ - про що в ньому?

Герцогиня Сассекська і дружина британського принца Гаррі Меган Маркл написала лист з вибаченнями королеві Великої Британії Єлизаветі II після скандального інтерв'ю.

Про це "Апострофу" ексклюзивно розповів британський журналіст і письменник Кріс Гатчінс, автор книг "Гаррі - народний принц", "Нічний кошмар Діани: Сім'я" та "Абрамович - мільярдер нізвідки".

Меган Маркл в листі принесла вибачення британській королеві за завдані клопоти. І зізналася, що вони з Гаррі не могли подумати, які проблеми викличе їх інтерв'ю.

"Джерело, близьке до Меган, розповіло мені, що вона написала лист королеві з вибаченнями за всі проблеми, викликані інтерв'ю. Меган заявила, що вони з Гаррі ніколи не могли такого припустити", - заявив "Апострофу" Гатчінс.

Меган Маркл і принц Гаррі дали інтерв'ю Опрі Уїнфрі Фото: скріншот

Разом з тим, він відмовився розкривати свого інформатора, щоб не завдати шкоди цій людині.

Письменник також поділився своїми думками щодо скандалу.

"Подружжя прийшло на інтерв'ю з двома головними завданнями - отримати увагу публіки і принести світову славу актрисі Меган, що коштувало їм дуже дорого", - каже Гатчінс.

Що стосується королеви Єлизавети II, то у неї не було ніяких упереджень або негативного ставлення до Меган, каже письменник. Але і зазначає, що Меган і Гаррі пустилися в погоню за славою і багатством - і з тих пір королівська сім'я вже не владна з ними нічого зробити.

Нагадаємо, королева Єлизавета II порушила мовчання з приводу звинувачень, висловлених принцом Гаррі і Меган Маркл. В офіційній заяві Букінгемського палацу говориться, що озвучені парою претензії сприйняли дуже серйозно.