RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Нью-Йорк затопило через потужний ураган "Іда" - людей просять залишатися вдома: відео

На США після тропічного шторму "Іда" обрушилися рекордні дощі. У Нью-Йорку і Нью-Джерсі оголосили надзвичайний стан, затоплені дороги, загинуло щонайменше шість осіб.

Про це повідомляє Reuters.

Мер Нью-Йорка Білл де Блазіо назвав повінь і погоду ввечері 1 вересня "історичним погодним явищем". Майже всі лінії метро Нью-Йорка були зупинені. Рух на вулицях міста зупинили до ранку 2 вересня, пересувалася тільки екстрена техніка.

Метро у місті залило водою, людей довелося екстрено евакуювати. Мер закликав жителів не виходити на вулицю і триматися подалі від метро і доріг.

У Нью-Джерсі також виникли підтоплення, сталося щонайменше п'ять надзвичайних ситуацій, оголошено надзвичайний стан. Всі залізничні перевезення в Нью-Джерсі, крім залізничної лінії Атлантик-Сіті, були припинені через екстремальні погодні умови.

Крім того, був затоплений аеропорт Ньюарк Ліберті в Нью-Джерсі, ввечері 1 вересня всі польоти були припинені. Частково вони відновилися пізно вночі.

Як повідомляв "Апостроф", ураган "Іда" зруйнував магазин Karnofsky Tailor Shop, відомий як "другий дім" знаменитого джазового трубача Луї Армстронга.