RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Медведєв пішов по стопах Путіна: написав про Україну, бандерівців та єврейські погроми

Слідом за російським президентом Володимиром Путіним, заступник голови Ради Безпеки Росії Дмитро Медведєв також написав статтю про Україну.

Свою творчість він опублікував у виданні "Коммерсант".

Він висловив упевненість, що в даний час країна знаходиться під іноземним управлінням, яке набагато жорсткіше, ніж взаємодія Радянського союзу з деякими країнами соцтабору.

Медведєв вважає, що Україна знаходиться в пошуку ідентичності та особливого шляху, а українські керівники - "люди, які не мають ніякої стійкої самоідентифікації". На його думку, президент Володимир Зеленський "повністю поміняв політичну і моральну орієнтацію" і почав служити "найбільш оскаженілим націоналістичним силам України".

Також Медведєв не забув і про "терориста Бандеру". "Всім відомий скорботний календар бандерівців і поліцаїв того періоду: літо 1941 року, коли після взяття частинами німецької армії міста Львова в двох найбільших єврейських погромах загинуло близько 6 тис. чоловік. Це знищення росіян, українців, євреїв, поляків в Яновий Долині, Підкамені. Це Біла Церква, Бабин Яр та Волинська різанина ", - написав він.

Також Медведєв зазначив, що для Росії у відносинах з Києвом можна дочекатися лише появи "здорового керівництва", яка не буде націлене на конфронтацію на межі війни і створення "дебільних Кримський платформ".

"Сама Україна не має ніякої цінності на лінії прямого протистояння західних сил (в тому числі - потенційно військового) з нашою країною. Дурнів боротися за Україну немає. А нам з васалами справу мати безглуздо. Справи потрібно вести з сюзереном", - переконаний Медведєв.

Нагадаємо, що Путін підписав закон про автоматичне визнання громадян Білорусі і України носіями російської мови.