RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Поїдуть через Донбас: Лукашенко пригрозив перекрити кордон із Польщею

Нелегітимний президент Білорусі Олександр Лукашенко відреагував на погрози Польщі закрити кордони.

Про це він розповів сьогодні, 22 листопада, повідомляє БЕЛТА.

"Ви, напевно, чуєте, що лунають постійно загрози з боку цих диких політиків та керівників Польщі: кордон закриємо, "Кузню" закриють - прикордонний перехід залізничний. І так далі тощо. Я в цьому плані тільки можу сказати: будь-ласка закриють. Якщо зручніше, закривайте... Але треба спершу подумати, як вони спілкуватимуться Росією, Китаєм, взагалі зі сходом.Поїдуть через Донбас.А там хлопці різкі.Вони їх швидко відбудують. . Там кордон з Україною у Росії закритий", - зазначив Лукашенко.

За його словами, польська сторона своїми заявами намагається налякати та грає на загострення ситуації.

"Вони намагалися вирішити свої внутрішні та зовнішні проблеми за рахунок тиску на Білорусь та показати, хто винен у проблемах Польщі", - заявив він.

Самопровозглаше ний президент упевнений, що Польщі просто треба вибити з Євросоюзу фінансування на мільярди, і відвернути населення Польщі від тих проблем, які там існують.

Раніше "Апостроф" писав, що на польсько-білоруському кордоні буде зупинено залізничне сполучення через прикордонний перехід у Кузні. Це станеться, якщо ситуація із перебуванням нелегальних мігрантів біля прикордонного переходу у Кузниці не стабілізується.