RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Путін екстрено скликав Радбез РФ: у чому причина

Після фіаско на Харківщині кремлівський диктатор Володимир Путін вирішив скликати Раду безпеки. Радитимуться всі керівники силових відомств країни-окупанта.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

На нараді, яка розпочалася 9 вересня о 16:00, зібралися керівники всіх силових структур РФ, глави палат парламенту, глава МЗС Сергій Лавров, екс-президент Дмитро Медведєв та секретар Микола Патрушев. Усього – дванадцять вищих чиновників.

За інформацією російських ЗМІ, прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив про те, що Кремль не коментуватиме хід воєнних дій, внаслідок яких російська армія втратила Балаклію.

Зазначимо, західні експерти розповіли, що успіхи ЗСУ на харківсько-ізюмському напрямку призвели до повної втрати довіри до військового командування в таких масштабах, яких не було з травня 2022 року, коли окупанти зазнали фіаско під час переправи через річку Сіверський Донець.

Раніше військовий експерт Олег Жданов також розповів "Апострофу" про те, що у Москви майже немає можливості поповнювати свої війська живою силою, добровольців почали шукати по колоніях і психдиспансерах.