RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

В Ірландії напали на родину українських біженців: 8-річну дівчинку пошматували ножем

В Ірландії невідомі напали на маму з 8-річною дівчинкою, які втекли від війни в Україні - у дитини близько 70 ножевих поранень, жінка перебуває у важкому стані.

Про це повідомляє Independent.ie.

Інцидент трапився у четвер, 27 вересня у селі Клеркасл, його обставини встановлюються.

Так, дівчинку із численними ножовими пораненнями, у тому числі і на шиї, знайшли у притулку для українських біженців. Її 40-річна матір лежала поруч без свідомості. Обох у критичному стані доправили до лікарні.

Читайте також: "Хохли в їжу плюють": у Росії п'яний окупант зі зброєю тероризував українок із дітьми

Зазначається, що будинок, у якому прихистили українців, які рятувалися від війни, знаходиться на околиці Енніса. До поліції зателефонували його мешканці, які вранці почули дивні звуки в одній із кімнат. Екстренні служби, що прибули на місце події, виявили доньку і матір у важкому стані - дівчинку одразу доправили до університетської лікарні Лімерика, а потім перевели до дитячої лікарні Крамлін у Дубліні, де вона залишається у критичному, але стабільному стані. Її мати залишається в університетській лікарні Лімеріка у критичному стані.

Правоохоронці допитали людей, які на той час перебували у будинку - за їх словами, із кімнати лунали тривожні звуки. Наразі нікого не затримали. У той же час, місцеві жителі жодної інформації надати не змогли, оскільки не знали нікого із мешканців будинку, адже його заселили лише нещодавно після того, як він довгі роки він стояв занедбаним. Дівчинка лише кілька тижнів тому почала відвідувати місцеву школу.

Раніше ми писали, що росіяни депортували харків'янку Любов Бобро та трьох її дітей у важкодоступну глибинку у Сибіру, яка знаходиться за 2 376 кілометрів від Харкова.