RU  UA

Чи зможе Путін відмовитись від Криму: депутат США озвучив прогноз

Російський диктатор Путін не готовий домовлятися про мир на українських умовах, а також не готовий повернути Крим Україні.

Про це в етері Апостроф TV розповів американський депутат окружних зборів округу Рок у штаті Вісконсін Юрій Рашкін.

За його словами, Путін усіма силами намагається зберегти свій режим і власне життя, оскільки вони пов'язані напряму. У нього є єдиний варіант пожити якнайдовше - Гаага. Як відомо, судовий процес - це нешвидко.

Читайте також: Наскільки сильна позиція України у переговорах із Росією: прогноз американського депутата

"Я з цікавістю спостерігаю, як ця людина намагається стрімко вкоротити свій біологічний строк із кожним жахливим рішенням, яке він приймає. Звичайно, він міг би сказати, що йде до монастиря. Але ж це Росія, абсолютно бандитська хунта, яка нікого не збирається відпускати на пенсію", - сказав Рашкін.

Крім того, для Путіна і його пропагандистської машини зараз особливо важить тимчасово окупований Крим, який є своєрідною опорою путінського режиму.

"Мені здавалося, що у Росії дуже цінують Крим. Це був такий плюс – отримати Крим. А значить втратити його – великий мінус. Не можу сказати, що Путін готовий віддати найцінніше, своє головне досягнення, як він підносив у своїй пропаганді: "Крим повернувся додому!". І тепер Крим віддати, сказати, що не вдалося … Це виглядає небезпечним для нього: свої ж "зжеруть" після такої заяви. Хоча, звичайно, можна сказати, що пропаганда і не таке "проковтне"", - наголосив депутат.

Також він додав, що Україні вже зараз потрібно думати, що вона хоче отримати за столом переговорів, щоб почати транслювати свої вимоги в Кремль.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": Путін не готовий віддати Крим, але є умови – американський депутат