RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У Путіна серйозна хвороба: схуд на 8 кг і сидить на ін'єкціях

Джерела, наближені до кремлівського диктатора Володимира Путіна, стверджують, що він страждає від низки серйозних захворювань.

Інформацією про це поділилося британське видання Express.

Читайте також: Від онкології до шизофренії: що пишуть західні ЗМІ про хвороби Путіна

Політолог Валерій Соловей розповів про те, що російський лідер страждає на низку критичних захворювань, у тому числі на рак і шизоафективний розлад.

Крім того, за інформацією джерела в російських спецслужбах, Путіна діагностували хворобу Паркінсона на ранній стадії, але вона вже прогресує.

"Цей факт всіляко заперечуватиметься і ховатиметься", - розповів він в електронному листі.

Інсайдер також заявив про те, що диктатора постійно "напихають" різними дуже серйозними стероїдами та інноваційними знеболюючими ін'єкціями. Таким чином, вони намагаються зупинити прогресування раку підшлункової залози, раніше діагностованого у Путіна.

"Це не тільки завдає сильного болю, у Путіна стан одутлості обличчя та інші побічні ефекти — у тому числі провали в пам'яті. У його близькому оточенні ходять чутки, що крім раку підшлункової залози, який поступово поширюється, у Путіна також у нього рак простати" , – розповів також інсайдер.

Також у телеграм-каналі "Генерал СЗР" йдеться про те, що главу Кремля зараз турбують напади кашлю, нудота та втрата апетиту. Там розповідають про те, що президент країни-окупанта хворіє на рак, і вже схуд на 18 фунтів (приблизно 8 кілограмів).

Його найближче оточення стурбоване тим, що його "безперервний кашель" розцінять як "ознаку здоров'я лідера, що стрімко погіршується", оскільки Росія продовжує повномасштабну війну в Україні.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, що на свою промову для Міжнародного дискусійного клубу "Валдай" Путін вийшов блідий, як смерть, і з "цікавим" кольором рук .