RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Іран готує велику допомогу зброєю для Росії: глава розвідки Ізраїлю оприлюднив дані

Іран планує розширити постачання передових видів озброєння для країни-терористки Росії, намагаючись приховати це, щоб уникнути серйозних наслідків.

Про це заявив очільник розвідки Ізраїлю Моссаду Давід Барнеа, передають у Vesty.co.il.

Іранська сторона працює над тим, щоб в умовах абсолютної секретності передавати на потреби окупаційно-терористичного війська РФ передове озброєння, яким російські окупанти вбиватимуть українців та знищуватимуть Україну в повномасштабній війні.

Читайте також: Кремль може наростити темпи ракетного терору: експерт розповів, чого чекати від операції Росії та Ірану

"Тегеран має далекосяжні плани щодо розширення поставок передових систем озброєння росії. Разом з тим він намагається приховати цю діяльність під завісою таємності", - пояснив Барнеа.

Також він наголосив, що Іран намагається наростити ядерний потенціал.

"Ми різними каналами застерігаємо про наміри Ірану розширити свій ядерний проєкт та збагачення урану, а також про намір іранського режиму активізувати напади на дружні Ізраїлю мусульманські країни регіону", - додав очільник Моссаду.

У зв'язку з цим напередодні лідер ізраїльської партії "Лікуда" і колишній прем'єр-міністр Біньямін Нетаньягу провів телефону розмову з російським диктатором Путіним, у якій висловив занепокоєння посиленням співпраці РФ та Ірану у сфері озброєння, зокрема на сирійському напрямі.

Раніше "Апостроф" опублікував матеріал: Мовчазний Нетаньягу: як Ізраїль допоможе Україні у війні з Росією