RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Більше хвалитися нічим: путінський генерал у Білорусі влаштував стриптиз, відео

У Мережу "злили" інтимне відео путінського генерала Олександра Матовнікова, на якому той демонстрував свої "хореографічні навички". Саме цей "танцюрист" керує угрупуванням військ РФ у Білорусі.

Відео поділилися на "ВЧК-ОГПУ".

Читайте також: Путін та його мільйонна армія: російські еліти вже готуються до ери після диктатора

На відео видно, як генерал демонструє свої геніталії та, танцюючи, розмахує ногами. Кому саме присвятив генерал свій еротичний виступ, невідомо.

"Затятий поціновувач мінських ресторанів та жінок генерал Матовніков любить перекладати відповідальність за прийняття рішень на підлеглих йому офіцерів. Генерал більше захоплений створенням такого відеоконтенту для своїх подруг. Росія відправила на підтримку Олександра Григоровича "найкращих" представників генералітету", - йдеться у повідомленні.

"Росія відправила на підтримку Олександра Григоровича "найкращих" представників генералітету. Тому тому, що трапився на аеродромі в Мачуліщі, в Білорусії дивуватися не варто", - додали на каналі проекту "ВЧК-ОГПУ".

Зазначимо, саме Мативніков був одним із керівників штурму лікарні в Будьоннівську, а також брав участь в антитерористичній операції в "Норд-Ості" на Дубровці.

У 2015 році він став командувачем СЗГ та заступником начальника ГУ ГШ ЗС РФ, керував секретними військовими операціями, в тому числі в Україні. Під час захоплення кримського півострова займався координацією дій особового складу.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, що в Україні ліквідували ще одного російського генерала.