RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Ефект лінзи: в російському Валдаї горів черговий військкомат. Відео

Росія продовжує палати. Після повідомлення про пожежу на складі паливно-змішувальних матеріалів у Ставропольському краї стало також відомо, що у Валдаї Новгородської області горів військкомат.

Про це повідомляють російські і українські Telegram-канали.

Читайте також: У Росії спалахнув ешелон, який готували до відправки в Україну: фото та відео сильної пожежі

Про пожежу, що спалахнула в Новгородській області, у місті Валдай, повідомив слідчий комітет із Новгородської області. Вона почалася у дерев'яній прибудові, потім перекинулася на дах військкомату. У ЗМІ країни-агресора повідомили про те, що через пожежу постраждала не лише будівля, а й магістральний кабель оптичної лінії зв'язку.


Варто зазначити, що військкомат у Валдаї – єдине військове відомство, що працює на Валдайському та Крестецькому районах Новгородчини. Ба більше, воно знаходиться всього за 20 кілометрів від резиденції Путіна поблизу Довгих Бродів.

У мережі зазначили, що лише військомат, що горить, "несе світло", і залишили чимало радісних коментарів під відео пожежі.

У самій Росії попередньо займання ж пов'язують не з підпалом. Там традиційно шукають дивні причини, як це було після вибухів на складі боєприпасів у Білгороді. Тоді місцевий губернатор Гладковзвинуватив у всьому "ефект лінзи", насмішивши інтернет-користувачів. Це оригінальне пояснення чиновника породило безліч інтернет-мемів у мережі.

Зараз же влада звинуватила у всьому коротке замикання.

За час повномасштабної війни з Україною дедалі більше жителів РФ розуміють справжнє ставлення до них з боку влади. Тому пожежу, що виникла 2 травня у російському військкоматі у Валдаї, інтернет-користувачі пов'язують із небажанням вирушати на смерть в Україну.

Нагадаємо, раніше військовий експерт Олег Жданов вважає, що у Кремля "наполеонівські плани" - до кінця року зібрати 400 тисяч контрактників, а до літа мобілізувати 500 тисяч росіян.

Вас також може зацікавити:

Провісники звільнення Криму: окупанти на півострові обирають між поганим та дуже поганим сценаріями

Точно в ціль: "Кракен" показав епічне відео про удар по вежі в Брянській області

Багато чого з цього не випадковість: Буданов пояснив, чому пожеж у Росії побільшало