RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Про Бєлгород не сказав ні слова: що означає мовчання Путіна

Під час усіх великих поразок російської сторони Володимир Путін вважав за краще відмовчуватися, оскільки він намагається не асоціюватися з будь-якими неуспіхами.

Про це Апостроф TV розповів російський опозиційний журналіст, блогер Майкл Накі.

Читайте також: Флягу ФСБ: військовий експерт пояснив вигоди рейду російських добровольців для України

"Якщо ви пам'ятаєте, під час усіх великих поразок російської сторони Володимир Путін вважав за краще відмовчуватися в кращому випадку, а в гіршому випадку, наприклад, відкривав "Колесо огляду". Це в цілому його стара тактика - він намагається не асоціюватися з будь-якими неуспіхами, тому що, якщо ти виступаєш під час неуспіху, тебе до нього причіплюють... Цього Володимир Путін намагається уникати, тому загалом мало коментує подію, що відбувається на лінії фронту, і намагається максимально дистанціюватися від теми війни, яку він і почав, оскільки війна йде не зовсім так. , як Росія планувала, а часом і зовсім не так, він намагається максимально уникати всіх тематик, пов'язаних з цією війною та її течією.І, природно, така велика подія, як масштабний прорив у Білгородській області, - Путін не хотів би, щоб його з ним асоціювали, тому тут він мовчить максимально" , - розповів він.

На думку Накі, є ймовірність того, що пізніше кремлівський диктатор його прокоментує, як це зазвичай буває, — за кілька тижнів, а то й місяць на зовсім іншому заході, не пов'язаному з тематики з війною.

Такий у нього патерн поведінки. Що стосується в цілому Міністерства оборони та влади російської, то перша заява Міністерства оборони з'явилася через півтори доби після того, як це все почалося, чим були дуже незадоволені проросійські Z-канали, які зазначали, що на тлі відсутності інформації від Міністерства оборони, стає досить проблематично заспокоювати людей. операції", - написав він.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що російські добровольці, які захищали Україну, заявили про початок визволення РФ.

Вас також може зацікавити:

У ГУР підтвердили проведення операції на території Білгородської області: подробиці

Паніка наростає: під Білгородом терміново вивезли ядерні боєприпаси

"Віджали" БТР у ФСБ: нові відео рейду РДК у Білгородську область